Пенливи Вина

В Австрия пенливите вина са на особена почит. Те са спътник на всяко едно културно събитие, но се пият и в ежедневието като аперитив, като хармонично допълнение към фантастичните австрийски сладкиши или просто за освежаване през топлите месеци.

***

Цените на продуктите в сайта, важат само за "online" поръчки, като не включват цена за доставка.

***

Österreich Gold „Златното шампанско”

Остерайх Голд

Златното шампанско” – име станало нарицателно за това специално пенливо вино, е балансиран купаж от сортовете Грюнер Велтлинер и Велшризлинг, с фин плодов аромат и приятно жива киселинност. Добавените 23 каратови златни частици, му придават благородност и стил и влияят положително върху организма. Изключително ефектната му опаковка – имитация на златно кюлче, го прави перфектен подарък за специални поводи, с който гарантирано ще впечатлите всички!

Алк. 9,5%, ℮ 0.2l, 0.75l, 1.5l
Цена с опаковка: 10.80 лв., 25.50 лв., 47.70 лв.
Цена без опаковка: 8.40 лв., 21.90 лв., 42.90 лв.
21.90 лв.

Österreich Gold Rose

Ново

Остерайх Голд Розе

Елегантно пенливо розе от леко пресовано грозде,със свеж цвят, отличен плодов аромат и завладяващ вкус. Златните 23-каратови частици, подчертават неговата елегантност, като създават усещане за "златен дъжд" в бутилката. Идеалното вино за тези, които търсят нещо изключително за подарък или специален повод. Златото в бутилката, може да се консумира и е безопасно за вашето здраве.!

Алк. 9,5%, ℮ 0.75l
Цена с опаковка: 25.50 лв.
Цена без опаковка: 21.90 лв.
21.90 лв.

Angel Wings Blue Edition

Ново
Пенлив винен коктейл с плодов аромат на боровинки и добавен „ангелски прах“ със сребърен ефект. Благодарение на фината си сладост, той е идеално допълнение за сладкиши и десерти, но може да бъде и в главната роля на всяко парти. Обърнете бутилката с отвора надолу за да се раздвижи „ангелския прах“, след което я обърнете и отворете много внимателно. Сервирайте коктейла добре охладен до 6℃ в чаша за вино.

Алк. 6.5%, ℮ 0.75l
14.90 лв.

Angel Wings Gold Edition

Ново
Пенлив винен коктейл с перлено-златист ефект и плодов аромат на кайсии. Благодарение на фината си сладост, той е идеално допълнение за сладкиши и десерти, но също така ще привлече вниманието на всяко парти. Обърнете бутилката с отвора надолу за да се раздвижи флуида, след което я обърнете и отворете много внимателно. Сервирайте охладен в чаша за вино.

Алк. 6.5%, ℮ 0.75l
14.90 лв.

Angel Wings Rose Edition

Ново
Пенлив винен коктейл с перлено-сребрист ефект и аромат на диви ягоди. Благодарение на фината си сладост, той е идеално допълнение за сладкиши и десерти, но също така ще привлече вниманието на всяко парти. Обърнете бутилката с отвора надолу за да се раздвижи флуидът, след което я обърнете и отворете много внимателно. Сервирайте охладен в чаша за вино.

Алк. 6.5%, ℮ 0.75l
14.90 лв.

Brut Excellent

Брут Екселент

Престижно висококачествено пенливо вино, произведено по класически способ, от най-награждаваната изба за пенливи вина в Австрия. Този австрийски шедьовър се състои от 100% грюнер велтлинер, отглеждан предимно върху льосови почви в североизточната част на район Weinviertel около град Poysdorf. Тъмната бутилка запазва благородното съдържание, а етикетът със златен печат му придава допълнителна елегантност. Фино и добре балансирано вино, с деликатен аромат на ябълка и ананас, разгръщащ се най-добре във висока чаша събираща се леко като лале в горната си част.

Алк. 12%, ℮ 0.75l; 0.2l
22.90 лв.

Rosé Sekt

Розе Зект

Елегантно сухо пенливо розе от светло пресовано грозде със свежа лекота, отличен плод и висока елегантност, предлагащо особено вкусово преживяване. Сервирайте добре охладено.

Алк. 11,5%, ℮ 0.75l
13.20 лв.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH