BLUE NUN

Като "винена икона", BLUE NUN представят по света възхитителния вкус на модерното немско винопроизводство. Те отговарят на всякакви вкусове и са подходящи за различни поводи - ароматно-свежи бели, плодови червени, освежаващи розета и живо-искрящи пенливи вина. Независимо дали обичате да им се наслаждавате на вечеря, докато се приготвяте за парти или просто да ги споделите с приятелите си, BLUE NUN са за всеки повод.

Modern. Lifestyle. Taste.

***

Цените на продуктите в сайта, важат само за "online" поръчки, като не включват цена за доставка.

***

Blue Nun Authentic White

Ново

Блу Нан Автентично бяло

Бяло полусухо вино сорт риванер, от регион Rheinhessen, Германия. Ароматно, плодово и колоритно, с фин баланс и мекота и фантастичен аромат на ябълка. Приятно, деликатно вино с минерален вкус и освежаваща киселинност, ентусиазиращо ви със своя игрив финес и лека остатъчна сладост. Отлично подхожда на леки ястия с пиле, зеленчуци, азиатска кухня и рибни ястия. Температура на сервиране 10-12º С.

Алк. 10%, ℮ 0.75l
Поръчай 1 и вземи 1 подарък!
11.50 лв.

Blue Nun Gewürztraminer

Ново

Блу Нан Гевюрцтраминер

Бяло полусухо вино от регион Rheinhessen, Германия. Този популярен сорт отглеждан и в други региони по река Рейн е наситено жълт на цвят, с аромат на рози и ванилия. Меката киселинност и богат вкус го правят изключително приятен в съчетание с бели меса и пикантни сирена. Температура на сервиране 10-12º С.

Алк. 10.5%, ℮ 0.75l
Поръчай 1 и вземи 1 подарък!
12.50 лв.

BLUE NUN Pink 2017

Ново
Ярките плодови аромати на ягоди и малини правят това свежо розe безспорен хит на всяко парти. Но едно парти може да е прекрасно и само за двама… Достатъчно е да го имате подръка - добре охладено, освежаващо и изпълнено със сладки емоции.

Алк. 11%, ℮ 0.75l
11.50 лв.

BLUE NUN 24K GOLD EDITION

Висококачествено пенливо вино с плътен вкус. Фините 24-каратови златни частици го правят наистина отличително, подчертавайки естествената му газираност. Идеален аперитив или допълнение към леки ястия и ордьоври. Това е най-доброто вино за златните моменти в живота, тържества и специални поводи. Температура на сервиране: 8-10° C.

Алк. 11%, ℮ 0.2l, 0.75l
21.90 лв.

BLUE NUN 24K Rose Edition

Ново
Елегантно пенливо вино със свеж плодов аромат и добавени 24-каратови златни частици. Чудесен аперитив или допълнение към леки ястия и ордьоври. Подходящо за тържества, празнични поводи и споделени моменти с хората, които обичате. Температура на сервиране 8-10° C.

Алк. 11%, ℮ 0.75l
21.90 лв.

BLUE NUN ROSE EDITION

Пенливо вино със свеж плодов аромат. Чудесен аперитив или допълнение към леки ястия и ордьоври. Подходящо за тържества, празнични поводи и споделени моменти с близки и приятели. Температура на сервиране 8-10° C.

Алк. 11%, ℮ 0.2l, 0.75l
14.90 лв.

BLUE NUN BLUE EDITION

Фино, леко и освежаващо пенливо вино. Дълготраен блясък в хармония с перфектни плодови характеристики и подканящ аромат на праскова и манго, с тропически плодов послевкус. Това пенливо вино е идеален аперитив за различни празненства и специални поводи. Температура на сервиране 8-10°C.

Алк. 11%, ℮ 0.2l, 0.75l
14.90 лв.

BLUE NUN SILVER EDITION

Безалкохолно пенливо вино с плътен и свеж аромат. Лекият плодов вкус с нотки на цитрусови плодове го правят подходящо за всеки, който предпочита безалкохолните напитки, или трябва да шофира. Идеален аперитив за тържества, специални поводи и моменти с приятели. Температура на сервиране 8-10° C.

Алк. 0.5%, ℮ 0.2l, 0.75l

14.90 лв.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH