BLUE NUN

Свежи плодови пенливи вина в стилна бутилка и четири запомнящи се вкуса. Подходящи за всякакви празнични поводи и споделени моменти с любимите хора.

***

Цените на продуктите в сайта, важат само за "online" поръчки, като не включват цена за доставка.

***

BLUE NUN 22K GOLD EDITION

Ново
Висококачествено пенливо вино с плътен вкус. Фините 22-каратови златни частици го правят наистина отличително, подчертавайки естествената му газираност. Идеален аперитив или допълнение към леки ястия и ордьоври. Това е най-доброто вино за златните моменти в живота, тържества и специални поводи. Температура на сервиране: 8-10° C.

Алк. 11%, ℮ 0.2l, 0.75l
19.90 лв.

BLUE NUN ROSE EDITION

Ново
Пенливо вино със свеж плодов аромат. Чудесен аперитив или допълнение към леки ястия и ордьоври. Подходящо за тържества, празнични поводи и споделени моменти с близки и приятели. Температура на сервиране 8-10° C.

Алк. 11%, ℮ 0.2l, 0.75l
14.90 лв.

BLUE NUN BLUE EDITION

Ново
Финно, леко и освежаващо пенливо вино. Дълготраен блясък в хармония с перфектни плодови характеристики и подканящ аромат на праскова и манго, с тропически плодов послевкус. Това пенливо вино е идеален аперитив за различни празненства и специални поводи. Температура на сервиране 8-10°C.

Алк. 11%, ℮ 0.2l, 0.75l
14.90 лв.

BLUE NUN SILVER EDITION

Ново
Безалкохолно пенливо вино с плътен и свеж аромат. Лекият плодов вкус с нотки на цитрусови плодове го правят подходящо за всеки, който предпочита безалкохолните напитки. Идеален аперитив за тържества, специални поводи и моменти с приятели. Температура на сервиране 8-10° C.

Алк. 0.5%, ℮ 0.2l, 0.75l
14.90 лв.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH